Velkommen til Havens Kunst Blog

Velkommen til Havens Kunsts blog. På denne blog vil jeg fortælle om Haddonstones vidunderlige verden af stenudsmykning til haven. Da jeg i sommeren 2016 fik forhandlingen af det engelske firma Haddonstones vidunderlige stenornamenter, oprettede jeg firmaet Havens Kunst.

Vinkrukken og Regency piedestal

Haddonstone har siden sin start i 1971 , fremstillet udsøgt håndstøbte krukker, piedestaler, bænke samt anden udsmykning til haven. Deres materialer er kalksten, cement og andre ingrediensen og farvestoffer, der tilsammen giver et tilsvarende udseende som ældre stenkunst flere hundrede år tilbage har.

Isis statue på Adam piedestal

En smuk krukke eller buste på en piedestal tilfører haven noget smukt, som samtidig komplementerer havens vækster på fineste vis. Det hårde sten står smukt op imod de bløde blade og blomster. Det giver en slags ro for øjet.

Regency krukker og piedestaler foran orangeriet

Et par piedestaler og krukker danner en  skøn invitation foran indgangspartiet  til orangeriet, ja mulighederne er utallige. Jeg glæder mig rigtig meget til at fortælle mere i detaljer omkring de vidunderlige produkter, deres historie og anvendelse. Men næste indlæg vil handle om udstillingen CPHGarden 2017 den 21 -25 juni i Valbyparken hvor Havens Kunst udstiller Haddonstones vidunderlige produkter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *