Tiltræk småfugle til haven med et fuglebad

Der er mange gode grunde til at få sig et fuglebad i haven. For det første tiltrækkes fuglene til der hvor der er mad og drikke. For det andet er fuglebade en skøn udsmykning i haven. Har man bær i haven kommer fuglene for spise af dem. Det bliver de tørstige af, så hvis der er et fuglebad som de kan drikke af, er derstor sansynlighed for at de bliver “hængende”.

Hazelwood fuglebad

Fuglene er skønne gæster, de er dekorative at se og høre på. Derudover er de overordentlige nyttige . F.eks kan et mejsepar med unger spise 35 kg larver og insekter på et år.

Arcadian fuglebad

Der findes mange typer af fuglebade som alle er lige gode såfremt man sørger for rent vand og fylder dem op på varme dage. Fuglene kan nemlig også vældig godt lide at tage bad . Det er af stor underholdningsværdi at se dem løfte vingerne og boltre sig i vandet.

Regency fuglebad

Udover underholdningsværdien, kan fuglebade tilføre haven en smuk dekoration eller point de vue. Havens Kunst tilbyder en lang række smukke klassiske fuglebade på fod/ søjler fra Haddonstone. Alle er klassisk udformet

Baluster fuglebad

Man skal huske at skifte vandet regelmæssigt. Der kommer hurtigt alger i. Men det er der råd for. Rens badet med vand og et skvæt rodalon, skur grundigt med en børste og påfyld med rent vand. Fremadrettet kan man lægge en kobbermønt i badet eller lignende. Det dræber algerne.

Georgian fuglebad

Se mål og priser på Havens Kunsts hjemmeside:  Havens Kunst

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *