Store nutidige krukker til haver og anlæg

Har man behov for stenkrukker i nutidig stil med stort planteareal har vores engelske leverandør Haddonstone en lang række af muligheder. Alle krukkerne er frostsikre.

Octagonal krukken

Octagonal krukken findes i 3 størrelser fra 61,5 cm  og op til 1,23m i plante diameter. Den største krukke har tillige så stort hul, at hvis der plantes et træ i kan rødderne komme igennem.

Highland Park krukken

Highland Park krukkerne er en del af Highland Park serien, der foruden krukkerne består af bænk og fuglebad. Der er 2 størrelser med planteareal på 60 og 80 cm. De fås i flere farver.

Promenade boks

Den enkle Promenadeboks egner sig specielt godt til buske og træer. Med dens 72 x 72cm er der god plads til rødder. Den fås tillige i en aflang udgave på 159cm. Krukkerne fås i 5 forskellige farver.

Flute krukken

Flute krukken har et smukt enkelt mønster. Den ser fantastisk med f.eks sirgræsser eller buksbom ud ved indgangspartier. Den har en diameter på 60cm.

Classic krukken

Classic krukken er en smuk krukke med skønne enkle linjer. Det store og dybe planteareal gør den yderst velegnet til buske og træer. Den har en plantebredde på 65cm.

Lagoon krukken

Lagoon krukkerne er til anlæg, der kræver meget store planteareal er. Den mindste er på 1,22m og den største på til 1,78m i diameter. De fås i 5 farver . I Lagoon serien fås yderligere i en fontæne.

Se endnu flere nutidige krukker på hjemmesiderne havenskunst.dk og haddonstone.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *